Bagt ananas med isbåde

Bagt ananas med isbåde

Til 4 personer

Ingredienser:

1 stk. frisk ananas
1 dl ananasjuice
0,5 stang vanilje
50 g rørsukker
0,5 dl Malibu-likør
2 spsk. rørsukker
0,5 dl kokosflager eller kokosmel
4 stk. Isbåde fra Premier Is
Citronmelisse

Sådan gør du:

  1. Skær top og bund af ananassen, og skær skrællen af tæt til kødet.
  2. Halvér ananassen, og fjern stokken i midten.
  3. Skær ananassen i 8-12 tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
  4. Bring ananasjuice, vanilje og rørsukker i kog, og lad det koge til sukkeret er helt opløst.
  5. Tilsæt Malibu-likør, og hæld lagen over ananassen. Gem lidt til servering.
  6. Drys med rørsukker, og bag ananassen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
  7. Drys ananassen med kokos de sidste 5 minutter af bagetiden.
  8. Fordel ananas på tallerkener og hæld resten af lagen over.
  9. Halvér isbådene diagonalt, og anret oven på ananasserne.
  10. Dryp evt. med ekstra Malibu, og pynt med citronmelisse.
Hovedkontor
Sennelsvej 1
7700 Thisted
Tlf.: 9618 3500
© PREMIER IS – ALL RIGHTS RESERVED
Denne side bruger cookies, klik OK for at acceptere dette.